Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

WIBO-DOOR XL

De oplossing voor het afsluiten van grote openingen in loodsen en stallen.

https://youtu.be/wGIN0gpJtgg

✓ Geschikt voor openingen tot 20m breed en 4,50m hoog
✓ Hoge stabiliteit bij winddruk door horizontale segmentering middels 3 tussenbuizen
✓ Optioneel voorzien van afstandsbediening of automatisch openen bij bewegingsdetectie
✓ Ruime keuze uit diverse zeildoeken en windbreekgazen, alles uit eigen zeilmakerij
✓ Verlies aan doorrijhoogte in de meeste situaties beperkt
✓ Maatwerk oplossingen mogelijk

Kenmerken:
De WIBO-DOOR XL kenmerkt zich door het principe van dubbele midden wikkeling. Waarbij andere oproldeuren veelal werken met slechts één oprolmechanisme boven- of middenin de opening, werkt de WIBO-DOOR XL middels twee oprolmechanismen. Door het extra oprolmechanisme ontstaat een robuuste en windbestendige constructie met vier doeksegmenten.

Windbreekgaas of dicht doek:
De vier doeksegmenten kunnen worden uitgevoerd in zeildoek indien een volledige regen- en winddichte afsluiting gewenst is. Om lichtinval te behouden kan worden gekozen voor een transparante strook PVC doek, of semi transparant PVC/Polyesterdoek leverbaar in diverse kleuren. Wenst u te ventileren waarbij de luchtstroom in meer of mindere mate geremd wordt? Kies dan voor een fijnmazig of grofmazig windbreekgaas. Ook combinaties zijn mogelijk. Het kan interessant zijn om het onderste deel te voorzien van dicht doek en het bovenste deel van windbreekgaas. Hierdoor wordt inkijk en luchtstroom onderlangs voorkomen en blijft een bepaalde mate van ventilatie behouden.

Bediening:
Het oprolmechanisme van de WIBO-DOOR XL bestaat uit twee zelf remmende 400Vac opsteekmotoren welke in een rail naast de opening geplaatst worden. De motoren zijn voorzien van digitale eindschakelaars, aangestuurd door de eigen Wildeboer controller besturingstechniek. Bediening met op/neer schakelaar is standaard inbegrepen. Optioneel kan deze deur worden voorzien van afstandsbediening met handzender, zelfs een bewegingsradar waarbij de deur automatisch opent en sluit wanneer personen of voertuigen passeren is mogelijk. De WIBO-DOOR XL wordt hierbij voorzien van een onderloopbeveiliging om een veilige werking te kunnen garanderen.

Enthousiast geworden? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw situatie!