Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Wibo-Door

Uitvoering
De Wibo-Door biedt een flexibele oplossing voor de afsluiting van veelgebruikte toegangsopeningen. De deur is horizontaal gesegmenteerd en wordt opgerold aan de bovenzijde. De horizontale verstevigingprofielen maken grote (max. 6,0 meter) vrije overspanningen mogelijk. Aan de onderzijde is het doek voorzien van een grijze afdichtflap met een hoogte van 140 mm. Verschillende doekuitvoeringen zijn mogelijk, eventueel kunnen de ruimtes tussen de profielen met wisselende soorten doek worden uitgevoerd. Het doek loopt tot in de zijdelingse geleiderails, dit resulteert in minder tocht en sluit de deur tevens af voor vogels. De oprolbuis is voorzien van een verenpakket voor een lichtere bediening. De
onderbuis en oprolbuis zijn uitgevoerd in aluminium, de verticale geleiderails in gegalvaniseerd staal.

Bevestiging
Het is mogelijk de deur aan de binnenzijde of aan de buitenzijde te monteren. De deur wordt op de dag gemonteerd. Bij montage aan buitenzijde, waar geen bouwkundige voorziening is die de achterkant van de oprolbuis afdicht, kan een beschermkap in gegalvaniseerd staal worden meegeleverd.

Producteigenschappen
Hoogte 3,10 - 6,10 meter
Breedte 2,50 - 6,00 meter
Bediening

Handbediend, met haalketting
Elektrisch bediend, met op-neer schakelaar
Elektrisch bediend, met afstandsbediening

Beveiliging elektrische bediening Dodemansbedienbaar
Met veiligheidssensor in stootstrip bij bediening met afstandsbediening
Materiaal Dicht zeildoek of licht ventilerend
Optioneel Stalen beschermkap om de wikkelrol
Beschikbare kleuren75% dicht                     100% dicht