Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Air-Light Wandpanelen

Natuurlijk daglicht wordt steeds meer ervaren als een voorwaarde voor een prettige werkomgeving. Ook aan de industriële gebouwen worden steeds hogere esthetische eisen gesteld. Air-Light wandpaneelplaten geven architecten en bouwbedrijven de vrijheid om deze aspecten in hun ontwerpen terug te laten komen. Zaken als een goede thermische isolatie, duurzaamheid en kwaliteit worden daarbij als vanzelfsprekend beschouwd.

Toepassingsgebied

Air-Light wandpaneelplaten zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in gevels van stallen, wanden van melkstallen, bedrijfshallen en opslagloodsen.
Wildboer heeft zich het monteren eigen gemaakt en al diverse stallen bekleed met Air-Light wandpanelen, zowel in heldere uitvoering als in kleur.

Panelen

Air-Light wandpaneelplaten worden uitgevoerd in polycarbonaat-plaat. De aangevormde veer- en groefsluiting, naadoverlapping en
dubbele ankergroef zorgen voor een wind- en waterdicht beglazingssysteem.

De toepassing van deze panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde profielsystemen, zorgt voor een ongekende thermische isolatie.


Kleurmogelijkheden

Air-Light wandpanelen zijn leverbaar in de volgende standaardkleuren:

  • Helder (transparant);
  • Opaal;
  • Atlantic green;
  • Pacific blue;

Op aanvraag zijn er ook andere kleuren mogelijk.

Bevestigingsprofielen

Voor optimale bevestiging van de Air-Light wandpanelen aan de ondergrond zijn een groot aantal verschillende soorten aluminium profielen beschikbaar. Hieronder enkele veel gebruikte profielen. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Technische details
Breedte 500 / 400 mm
Dikte 40 mm
Lengte 0 – 13.000 mm
Gewicht 4200 – 5000 gr/m2
Geluidsdemping 21 dB (DIN 52210)
K-Waarde 1.65 W/m2K (DIN 52612)
Uitzettingscoefficient 0,065 mm/mºC (DIN52326)
Temperatuur bestendigheid -40 / +115 ºC
Lichttransmissie (helder) 74 %
Brandgedrag B2 / B1 (DIN 4102)
Voegdichtheid binnen Voldoet aan DIN norm (DIN 18055)